Tuesday, 5 November 2013

Aku Keliru Dan Aku Tak Faham

سْــــــــــــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم 
 In the name of Allah , Most Gracious , Most Merciful

Hi blog, lama tak jumpa. Hari ni nak ceciter sikit walaupun org tak baca tapi at least hilang rasa tependam dalam hati ni. Ingat senang ke nak simpan perasaan ni. K lah direct terus ke citer. sebenarnya aku kesedihan gila. Kenapa aku selalu macam dimainkan? kenapa aku susah nak jadi milik seseorang tu dengan tetap. kenapa perlu behenti setengah jalan? kenapa? aku tahu aku bukan seperti yang disangkakan. Dah banyak kali aku cuba cakap dengan sesiapa pernah dengan aku tapi kenapa last citernya kau akan keluar dengan orang lain? macam aku ni tak ada guna lah kan? Macam apa motif wujudnya dalam hidup seseorang kalau sering dipermainkan je.

Aku dah penat dengan perasaan ni semua. aku cemburu kenapa aku tak dapat bertahan dengan seseorang tu lama. mungkin bukan jodoh lah kan? Memang juga aku setuju tapi kenapa aku perlu masuk dalam hati seseorang tanpa rasa yang aku tahu aku akan bertahan lama dengan dia. Kenapa aku selalu fikir yang aku bukan terbaik. Aku bukan terhebat? Memang pun tak hebat pun tapi kenapa kenapa kenapa aku selalu patah hati? Well depan kawan memang lah aku gembira senyum senyum tapi hakikatnya. 

Aku pernah sukakan sorang budak ni. Aku tak tau lah mungkin dia tak perasan yang aku simpan kan perasaan dekat dia. Setiap hari aku cuba ambil hati dia humpp. Lagi-lagi hari ni aku bawa dia keluar jawapan dia ringkas je "TAK" hahaha kfine. Lupa aku kot? tak ape lah. aku pun tak nak menaruh sangat harapan nanti patah seribu hatiku menangis darah pun dah tak guna tau.

Satu lagi ni, aku pernah fall in love sangat sangat dengan dia. Aku pernah cakap dekat dia aku akan jaga dia sampai bila-bila. Aku janji hingga akhir hayat aku. Aku janji aku akan minang dia. Aku janji aku akan bahagiakan dia sampai tak terhingga. Tapi dia ingat semua tu gurauan aku je. Walaupun aku cakap dengan dia muka yang serius tapi tetap dia cakap aku gurau je & dia tak akan peduli apa aku cakap. Tapi dia sambung sikitlah. "okay" "nanti honeymoon dekat Paris k" selalu je cakap cam tu . yang tu memang gurauan. Tak aperlah, aku tahu aku takkan dapat dia sebab dia selalu cerita dekat aku pasal crush dia. Pasal lelaki yang selalu mesej dia. HAHAHA mana tak sakit lagi hati tu. Tapi senyum lah. Macam hipokritkan? Talam dua muka. Ahhh tak kesahlah. Orang kata kalau sayang lepaskan. Well sekarang aku lepaskan.



Banyak sebenarnya, tapi tak tersampai nak citer hahaha tangan pun dah penat menaip. Well hi ex, thankyou for being in my life. Thanks for make feel being appreciate by someone. Who caring about me. Always there for me. Thank you . I love you just as ex k? bye hahaha nanti sambung lagi k? GOODBYE!

1 comment:

  1. ehh kau tak cerita pun sama aku? hahhahaha :D

    ReplyDelete